Referenties

Esclarmonde heeft een jarenlange en degelijke ervaring. Zij voert wereldwijd opdrachten uit voor bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentes, non-profit organisaties en onderwijs.

Esclarmonde heeft met succes de volgende bedrijven/organisaties begeleid: Statoil Coordination Center, PwC Amsterdam, PwC Brussels and PwC Paris, KPMG Belgium, Euronav Group, Sanlam group, Favory Snacks, Amplexor, SD Worx, Antwerp Business Centre, GVA groep, Ubeon, On-lime, VRT, VIAS Institute, YVCA, PIME, ERCEA (EU Institute), Institute of NeuroCognitivism Brussels, Thomas More Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Arteveldehogeschool, Bond zonder Naam (project Living Values Education), Gemeente Enschede (project Ondersteboven voor langdurig werklozen), Samenlevingsopbouw Kiel, Ecohuis, diverse zelfstandigen, verschillende NGO’s, basisscholen & secundaire scholen.

Else Nollet geeft sinds 2004 Barrett Analytics Certificatie Trainingen. Deze kunnen ook bedrijfsintern aangevraagd worden vanaf 4 personen . Dit kan online of in persona. Sinds 2020 organiseert zij ook een nieuwe training waarin er ruimte is om met concrete cases te werken en al haar rijke ervaringen te delen binnen het domein van cultuurtransformatie .

Else Nollet was Keynotespeaker op Barrett Conference Noordwijk 2006 – onderwerp: Cultuurtransformatie in Statoil. Zij werkt zelf sinds 2002 met dit instrument.

Else Nollet was spreker voor Valk, het kwaliteitscongres van VCK, VDP en vele anderen. Thema’s: waarden en bedrijfscultuur, waarden als hefboom voor een inspirerende bedrijfscultuur, de plaats van waarden binnen cultuurtransformatie.

Esclarmonde beschikt over een professioneel netwerk met een ruime keuze aan partners. Er wordt telkens bij een groot project beroep gedaan op de meest geschikte partner.

Getuigenissen

De cultuurtransformatie van ons bedrijf was een duurzaam proces vol creatieve verrassingen. Steeds weer gingen de trainingen de diepte in. Authenticiteit en persoonlijke vervulling als inzet. Humor en pret als rode draad. Dank dat je dit alles mee hebt mogelijk gemaakt.
P. Lammens, General Manager Statoil Coordination Center

Met Else werken is nieuwe werelden ontdekken die al veel te lang ondergesneeuwd waren.
Zicht krijgen op dimensies die ons verder helpen om op een vervullende manier samen zinvolle dingen te doen, dat is wat Else heel professioneel weet aan de oppervlakte te brengen.

W. De Cleyn, Berkana Services

CTT is een boeiend gedachtengoed waar je in gelooft of niet. De vragenlijsten en de rapportering zijn een goed ondersteunend element om over dit gedachtengoed intern te praten. De trainer weet in het kader van deze materie de juiste sfeer te scheppen en zeer empathisch met de groep te werken.
E. Meuleman, Managing Consultant SD Worx

De cursus sprak mij in het geheel sterk aan. Verder ben ik zeer geinspireerd geraakt om Barrett op meerdere manieren als instrument in te zetten maar ook heb ik ideeën gekregen over hoe ik meer betekenis kan hebben voor de maatschappij in het algemeen. Dit dankzij de goede gesprekken die we met Else hebben gevoerd.
Marieke Kruger, Consultant Onlime.

Veel dank, Else, voor de goede training, jouw open houding en maatwerk voor ons. En de heerlijke lunch.
Elien Rogaar, Consultant Onlime

Refreshing van een eerder gevolgde training. Hernieuwing van enthousiasme om ermee aan de slag te gaan vanwege besef dat het zo’n waardevol instrument is.
M.Z.

De toelichting van de 7 niveaus, de toelichting van concrete waardepeilingen vormden een echt hoogtepunt in deze training Hoe kan je de training verbeteren? Mijns inziens houden zoals het is: uitstekend trainer!
R. Leuridan, Ubeon experts

Comments are closed.