Evolutionary Coach

Evolutionary Coaching – individueel

Professionele en persoonlijke ontplooiing

Als evolutionary coach brengt Esclarmonde u op creatieve en inspirerende wijze in contact met wat u drijft. De bedoeling is om uw eigen bezieling, passie, kwaliteiten en talenten, persoonlijke missie en visie helder te krijgen. Het geeft u sleutels om de juiste job te doen met hart en ziel, echt in uw eigen kracht te staan. Een intentieverklaring en bijhorend actieplan zijn de motor van persoonlijke transformatie met authenticiteit als resultaat. Uw individuele Barrett Analytics-resultaten  werken verhelderend. Aanpak is gebaseerd op het coachingsmodel uit het gelijknamige boek van Richard Barrett. Het is een reeks van minstens 4 sessies.  Dit kan al wandelend in de natuur gebeuren. Processen in de natuur weerspiegelen immers uw innerlijke groeiprocessen.

 

 

 

Evolutionary Coaching – in company

Deze reeks van 4 coachingsessies kan aangeboden worden aan de leidinggevenden van je organisatie. Zo creëer je een lerende organisatie waar ze al doende ervaring opbouwen om eigen teams te kunnen coachen op dezelfde inspirerende wijze. Het model van GROW en het boek van Richard Barrett liggen aan de basis van deze Evolutionary Coaching. Min. 1 u per persoon. max. 6 coachees per dag.

 

“Een coach is iemand die je liefdevol bevraagt
zodat je die antwoorden kan vinden die je anders niet had gevonden.”
E. Nollet

Executive Evolutionary Coaching

Being The New Paradigm Leader.
Als Executive Evolutionary Coach gaat Esclarmonde dieper in op effectief en authentiek leiderschap in de 21ste eeuw. Via een 360° leiderschapswaarden-assessment (LVA) krijg je zicht op hoe anderen jouw leiderschapsstijl ervaren en hoe authentiek u bent. De input van dit  Barrett Analytics Assessment geeft duidelijk je huidige situatie weer als leidinggevende. Je krijgt tevens voeling met uw persoonlijke drijfveren. Uw persoonlijke missie en visie wordt scherp gesteld. Een intentieverklaring en bijhorend actieplan zijn de motor van persoonlijke transformatie met effectiviteit en authenticiteit als resultaat. Het model van GROW en het boek van Richard Barrett is de rode draad doorheen deze coaching. Executive Coaching met een Evolutionary Touch. Dit is een intensieve reeks van minstens 4 sessies.

Meer informatie over het Barrett Analytics-Leiderschapswaarden-assessment

Werkwijze zelf-assessment

  1. Kies 10 van de volgende waarden/gedragingen die uw manier van leidinggeven het best weerspiegelen. U klikt 10 waarden aan uit een lijst.
  2. Schrijf uw sterktes op (tenminste drie).
  3. Wat zou u beter niet meer kunnen doen of kunnen verbeteren als leidinggevende?
  4. Werkwijze assessoren

Werkwijze assessoren

  1. Kies 10 van de volgende waarden/gedragingen die de manier van leidinggeven van degene die u beoordeelt het best weerspiegelen. U klikt 10 waarden aan uit een lijst.
  2. Geef aan wat u als de sterke punten van deze persoon beschouwt (minimaal drie).
  3. Welke drie concrete punten wilt u graag dat deze persoon niet meer doet of verbetert?
  4. Welke persoonlijke feedback zou u willen dat deze persoon krijgt?

Op basis hiervan wordt er een uitgebreid rapport opgesteld. Uw waardenlijst wordt vergeleken met die van uw assessoren. Alsook uw sterktes en verbeterpunten komen helder in beeld. Dit is het uitgangspunt voor het opstellen van een actieplan. Klik hier voor een voorbeeldrapportering van dit assessment.

Great leaders move us. They ignite our passion and inspire the best in us.
Daniel Goldman

Comments are closed.